Festa de l’aigua

Famílies:

Us facilitem la informació rebuda sobre la Festa de l’aigua. Més informació a www.festadelaigua.cat

 Festa de l´aigua 22 de març

La Dècada de l’Aigua de les Nacions Unides 2005-2015, proclama un senzill missatge: “l’aigua és essencial per a la vida”. L’onzena edició de la Festa de l’Aigua vol incidir en una idea clau per entendre la gestió de l’aigua: el seu valor patrimonial; l’aigua és una herència dels nostres avantpassats que cal gestionar racionalment pel bé de la humanitat i dels ecosistemes, tenint en compte la seva fragilitat.

L’administració treballa per garantir la qualitat i quantitat dels recursos hídrics, promovent la seva recuperació, manteniment i millora. Però la gestió de l’aigua ens obliga a ser actius i cada cop més atents, ja que tots i totes (també els ecosistemes) necessitem de l’aigua i l’hem de compartir solidàriament. Solidaritat, col·laboració i preservació són conceptes que hem d’omplir de contingut amb la nostra conducta quotidiana, usant l’aigua racionalment per tal que puguem disposar d’un recurs de qualitat, preservant la vida als nostres rius.

L’edició d’enguany de la Festa vol treballar especialment la dimensió participativa i col·lectiva de l’aigua. Per això us convidem a participar en una Festa oberta a tothom, on podreu conèixer les mesures que s’estan portant a terme per garantir una gestió efcient de l’aigua, amb diverses activitats per a totes les edats i en la que adquireix un protagonisme estel·lar la Cantata de l’Aigua, interpretada per més de 500 noies i nois que contribuiran a la sensibilització de tothom sobre la importància de l’aigua a les nostres vides.

Escoltareu les músiques, les cançons i l’agradable so de l’aigua que fueix, gaudireu de l’entorn i sentireu que formeu part d’un recurs comú perquè: tots som aigua, TOTSOMRIU! Vine i participa

Quant a xobiols

Viu! Somia! Imagina!
Aquest article s'ha publicat dins de Altres Notícies i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *