Un nou Sant Jordi a la biblioteca

Com cada any l’escola en ple s’aboca a la festa de Sant Jordi…paradetes de llibres, una ambientació especial, roses de papers, llibres nous, llibres vells… Tot a l’escola olora a Sant Jordi.

Com des de ja  fa uns anys s’han celebrat uns nous Jocs Florals, que son un magnífic marc per a sorprendre’ns del talent escriptor de l’alumnat.

 

Enguany hem estrenat alguna novetat. A l’escola s’ha fet una fira d’activitats completíssima, una per cicle mitjà i superior l’altra, per cicle inicial i infantil.

Els alumnes de 2nB, han treballat versions pròpies o no de la llegenda en un format de llibre casolà que els ha agradat molt. En vam fer una exposició a la biblioteca.

A la biblioteca s’ha representat davant els alumnes d’educació infantil i 1r. la llegenda preparada pels alumnes de 4tA. Ha estat un treball força autònom i n’han gaudit molt, tant els actors com el públic.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Volem agrair des d’aqui la col.laboracio de les mares en la confeccio del vestuari.

 

Finalment, alguns alumnes de 4tB han exposat a l’hora de bibliopati les seves versions manuscrites de la llegenda de Sant Jordi. Les podeu veure i escoltar en els videos que vam gravar. Sant Jordi i el petit drac a càrrec de l’Alex Suchan i la Núria Torras i El dia de Sant Jordi a càrrec de l’Ariadna Prat.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *