Agus i els Monstres 3: una llarga història a la nostra biblioteca

Després de l’actuació, entre la Joana i la Mònica els vàrem explicar les activitats que de moment estan a punt.

La Joana els ha explicat que en el passadís  de cicle mitjà hi ha un Flat de cartró on els alumnes han d’anotar en un paper de color diferent per a cada classe, els títols dels llibres que van llegint. Així despertem la curiositat de què llegeixen els companys i també anem fent una mica de cultura literària.

Com el curs passat participarem en el concurs de dibuix. Aquesta activitat la gestiona la Mònica des de la biblioteca. Després de llegir les bases, els alumnes fan un esborrany, el comentem una mica, el presenten en net i finalment, poden endur-se una careta de l’Agus o la Lines o bé fer-se un dels personatges en volum.

També hem ambientat el passadís on està la biblioteca amb escenes lectores de les diferents històries de l’Agus i els Monstres. En aquestes escenes, que hem títulat Què llegeixen l’Agus i els Monstres?, els personatges comenten aspectes dels llibres que van llegint. Hi surt el títol, l’autor, les diferents mirades i impressions dels qui conversen…

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *