Agus i els Monstres 2: una llarga història a la nostra biblioteca

Amb els dies, la bibliotecària que us escriu i l’equip de mestres de cicle mitjà, hem estat conscients del valor literari de la col·lecció i ens ha semblat que oferia moltes possibilitats per al desenvolupament de la dimensió literària dels nostres alumnes. Ens hem decidit a explorar-ne algunes. Això vol dir que aquest desembre van arribar 4 col·leccions més  de l’Agus i els Monstres, una per a cada biblioteca d’aula.

Per a presentar la col·lecció i donar-hi molta importància els 4 tutors i la Mònica, la bibliotecària del centre, varem preparar una petita adaptació i representació d’ “Arriba el senyor Flat” al gimnàs. És el tros que explica com l’Agus coneix en Flat.

La Joana feia d’Agus i la Carol va fer el paper del Sr. Flat. La Montse Pujol narrava i el Domingo feia d’amic de l’Agus. La Mònica, clar, es va convertir amb l’Emma.

Els alumnes, s’ho van mirar amb expectació. Alguns ja coneixen la col·lecció però d’altres no. A tots els va fer gràcia veure els seus profes fent teatre.

Etiquetes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *