Dia Internacional de la Llengua materna, 2010

imld200en

El dia Internacional de la Llengua Materna, proclamat per la Conferència General de la UNESCO novembre de 1999, s’ha anat celebrant cada 21 de febrer des de l’any 2000 amb l’objectiu de promoure la diversitat lingüística i cultural així com el plurilingüisme.

L’XIè dia Internacional de la Llengua Materna se celebra dins el marc de l’Any Internacional de l’apropament de les cultures.

Aquesta celebració és una oportunitat per treballar amb els nostres alumnes la sensiblització per al plurilingüisme i la diversitat cultural, una realitat tangible a la nostra societat.

En aquest bloc trobareu algunes iniciatives d’anys anteriors així com un Banc d’Idees per a poder treballar a l’aula transversalment. Ens podeu fer arribar les vostres iniciatives que vulgueu compartir a través d’aquest bloc. Envieu un correu amb la vostra proposta al Servei de Llengües sllengua@xtec.cat

Podeu descarregar-vos el pòster del dia [+]

Enllaços relacionats amb les llengües:

Deixa un comentari