El web Oralitat és una eina multilingüe (català, castellà i anglès) que permet apropar els darrers coneixements sobre l’ensenyament de les habilitats orals a la comunitat educativa.  Ha estat finançat amb un projecte RECERCAIXA i ha estat produït en col·laboració amb el programa Tenim la Paraula, del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, i amb el suport del CLIK.
El web ofereix dos cursos en línia: Aprèn a parlar en públic (curs per adquirir tècniques per parlar en públic) i Presenta oralment un treball acadèmic (curs format per deu consells pràctics per preparar la part oral d’un treball acadèmic), que contenen vídeos breus de part de 19 experts en habilitats orals i una sèrie d’exercicis autoavaluables. A més, el web conté un apartat dedicat a consells per a la docència, anomenat Caixa d’Eines Docents en què diversos experts comparteixen eines per incorporar les habilitats orals a l’aula, i un altre, la Maleta d’Experiències, on docents de secundària comparteixen experiències engrescadores amb l’oralitat com a eix central.