llibresUn any més us convidem a participar al programa Lletres a les Aules, coordinat per l’Institut de Lletres Catalanes en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament. Aquest programa es proposa apropar a l’alumnat el fet literari mitjançant dues activitats

  • Autors a les aules: Permet que els autors visiten les aules i entrin en contacte directe amb els alumnes que han llegit les seves obres
  • En veu alta: Posa a disposició dels docents antologies literàries que són llegides per un lector competent (generalment actors, rapsodes…). Aquest curs, s’introdueix també la possibilitat de treballar El café de la Marina, de Josep Maria de Sagarra a través d’una lectura coral i dinàmica amb la participació dels alumnes

La sol·licitud es pot fer fins al 15 d’octubre via telemàtica, clicant als enllaços de les activitats esmentades.