Sota el lema “Jo jugo, tu jugues, ella juga… Tothom juga” els centres educatius de Sant Feliu de Guíxols han commemorat el dia de la dona, tot treballant els esports

llibreD’aquesta manera hem visualitzat que no hi ha esports d’home i de dona sinó que tothom pot gaudir per igual de les possibilitats que ens dóna l’esport. D’altra part hem pogut constatar que la nostra societat no és paritària i que l’esport femení està infravisualitzat als mitjans de comunicació i les esportistes d’elit no reben els mateixos sous que els seus homòlegs masculins.

L’exposició de tots els treballs, on per primera vegada surten tots els nens entre 3 i 7 anys i l’opinió o la feina de tots els que tenen entre 8 i 12 anys, la podeu trobar a la biblioteca públics de Sant Feliu durant tot el mes de març i virtualment aquí.
De la mateixa manera les escoles podran gaudir d’una visita guiada a l’exposició oferida pels professionals de la biblioteca
Una abraçada des del LIC i feliç dia de la dona