GRAVEM ELS VERSOTS

Aquest curs els alumnes de sisè no hem pogut fer el tradicional pregó de Festa Major a l’escola, passant per totes les classes, però hem trobat una altra manera de fer-nos escoltar… Hem gravat els pregons amb el nostre equip de ràdio!

En petits grups hem creat els nostres versots anunciant l’arribada de la Festa Major al poble, tot i que aquest curs no hem pogut gaudir-la a l’escola. Després d’escriure i assajar els pregons, finalment vam enregistrar-los i va ser una primera pressa de contacte molt engrescadora amb l’equip de ràdio.

Trobareu versots de tota mena: marcats per l’humor, la crítica, la ironia, etc. Si cliqueu en els següents enllaços, trobareu els pregons de cada classe. Esperem que us agradin!

Agulles d’Amitges

Pic del Portarró

Els Encantats

Agulles d’Amitges

Els Encantats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *