EXPOSICIÓ “HUMAN BODIES”

El passat dimecres les tres classes de 6è, vam anar a l’exposició The Human Bodies, una inspiradora exposició que té com objectiu canviar el concepte sobre un mateix, l’experiència de la vida i la importància de tenir cura del nostre organisme.

Com sabeu, a l’escola estem treballant els sistemes que conformen el nostre cos (ossi, digestiu, respiratori, circulatori, nerviós i muscular) a través del projecte del cos i la reproducció.

Durant la realització de la nostra pròpia investigació a l’aula ens hem fet moltes preguntes. Anar a veure l’exposició en ha ajudat a donar sentit als conceptes, visualitzar-los, fer-los palpables i situables dins el propi organisme: què tenim sota la pell? Com s’uneixen els ossos als músculs? Com és de gruixuda una vena?…

Durant el recorregut, els 12 cossos sotmesos a la tècnica de “plastinació”, ens ha permès veure 150 òrgans i tots els sistemes que composen un ésser humà.

Després d’acabar la visita vam sortir amb una visió sobre nosaltres mateixos més real, i segurament, millorant el tracte i ús que li fem al nostre cos.

Si cliqueu a les següents imatges podreu veure més fotografíes de la sortida.

 

 

 

 

Pic del Portarró

 

Els Encantats

Agulles d’Amitges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *