CARNAVAL 21 DEL PIC DEL PORTARRÓ

 

Aquest Carnaval no hem pogut gaudir d’una festa convencional, però vam fer dues activitats que van estar molt bé.

Vam crear unes màscares de guix i vam fer una sessió de fotos amb llums de colors. També vam fer un photocall amb els companys i companyes de classe improvisant amb complements de disfresses que havíem portat prèviament.

A la tarda vam veure una pel·lícula (Superlópez) on les disfresses són importants.

Va ser un dia molt divertit!

 

[Cliqueu sobre la imatge per veure l’àlbum complert]

Asha Jaldón i Eric Aparicio

Un comentari a “CARNAVAL 21 DEL PIC DEL PORTARRÓ

  1. M’ha agradat poder fer aquet carnaval, ha estat molt xulo fer aquestes màscares de guix, pintar-les i fer-nos fotos.
    Vam fer parelles per fer-nos les màscares entre nosaltres, jo vaig anar amb el Nil, primer li vaig fer jo i a l’endemà ell me la va fer a mi, quan les màscares ja estaven seques la vam llimar, les vam pintar, les vam barnisar i finalment ens fotos amb llum, accessoris i a mi m’ha semblar molt xulo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *