2010/10 St. Salvador (P2)

M’AGRADA LA TARDOR,

PERQUÈ ELS ARBRES ES DESPULLEN,

M’AGRADA LA TARDOR,

VIRONDETA, VIRONDÓ.

GROC, GROC, GROC,

GROC, GROC, GROC,

GROGUES I SEQUES SÓN LES FULLES,

GROC, GROC, GROC,

GROC, GROC, GROC,

GROGUES, VERMELLES I MARRONS. 


Cap resposta

5 respostes a “2010/10 St. Salvador (P2)”

25 10 2010
ester (mama de la Martina) (21:03:01) :

Primer de tot dir que estan moníssims tots amb el xandall de l’escola, i després, que no cal dir, que s’ho van passar pipa!!! Tant per la passejada com pel fet de jugar amb les fulles!!!!!!!!!!!!!!!

25 10 2010
Mari i Esther (21:33:58) :

La tardor és una estació amb molts recursos. Tot i que els dies es fan més curts i poc a poc ens arriba el fred, podem gaudir moltíssim d’ella. Tenim els fruits típics de la tardor, el paissatge plè de colors que ens deixen els arbres, les seves fulles…, els bolets tant bons! I com no, les castanyes que venen acompanyades de la típica castanyada que cel.lebrem cada any.
Els nens i nenes de P2 s’ho van passar molt bé jugant amb les fulles. Una de les moltes activitats que treballem en aquest centre d’interés.

26 10 2010
Farners (mama de l'Èlia) (19:34:38) :

Que bé que s’ho van passar i que bé que ens ho hem passat nosaltres mirant les fotos!!
Això d’arribar a casa i posar-nos a mirar les fotos i comentar-les s’estar convertint en un hàbit molt agradable!

27 10 2010
Vero (09:24:49) :

Poder gaudir del Parc de Sant Salvador en aquesta estació és fantàstic!!!! Arribar allà i veure aquell paisatge…tantes fulles al terra, tot de colors de la tardor (marró, taronja, vermell…), la veritat és que perfecte per aprofitar-ho!!!

Agafem la corda…i cap allà!!! Llàstima el bon tros que tenim des de la llar fins el parc, però tot i així, els vostres fills/es són uns campions, i xino-xano arribem a tot arreu!!!

Papes i mames us convidem a que realitzeu (el cap de setmana o així) aquesta mateixa activitat en família, anar a Sant Salvador i gaudir d’aquest meravellós paisatge, mentre els vostres fills/es us mostren tot el ventall de possibilitats que aquesta estació ofereix, per experimentar, aprendre, divertir-se…

Vinga va animeu-vos, i expliqueu-nos la vostra experiència!!!

27 10 2010
Laura (mare Abril C.) (20:40:09) :

Que divertits amb tantes fulles!!La veritat és que fa goig veure que bé s’ho passen en les sortides que feu!Anar veient les activitats que feu a través del blog és com poder participar una mica més en el dia a dia dels nostres fills.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>