Els esquirols som els grans de l’escola. Tenim entre 2 i 3 anys, però encara necessitem que ens acompanyin en aquesta etapa. Hem après a fer moltes coses i tenim moltes ganes de fer-ne més, però cadascú porta un ritme diferent i s’ha de respectar… N’hi ha alguns de nosaltres que xerrem pels descosits, altres no tant, altres dominem tot tipus de moviment… totes les persones som diferents i els interessos de cadascú també, però mica en mica veureu com anem fent grans descobriments!

Berenar Esquirols

Procurem fomentar uns hàbits alimentaris saludables, així que us demanen que no porteu petit-suisse, potitos, preparats de fruita, sucs i similars. Tenen molts sucres i poc contingut real de fruita. El millor és fruita fresca de temporada, iogurts naturals i entrepà. Mica en mica ens anirem acostumant a menjar de tot!!

Horari Esquirols

Aquest horari és sensible a anar-se modificant en funció del que necessiten els nostres nens i nenes, però la idea general és oferir-lis propostes diverses per tal que tots els infants es sentin atrets a participar.

EL CONTE DEL PLIM, la mascota de la classe d’Esquirols