Gaudim Sant Jordi

Any rere any molts nens i nenes descobreixen la màgia de la llegenda de Sant Jordi. Aquest curs hem tornat a recordar-la  realitzant tallers molt divertits com ara el de construcció  d’espases, de decorats del conte, de corones, ballada de danses medievals, de teatre, de confecció de punts de llibres, de rodolins…Ens ho estem passant d’allò més bé.

La màgia de Sant Jordi no s’acaba mai, així que us deixem un recull d’activitats interactives (jocs, plantilles de punts de llibre, vídeos, cançons…) per jugar i engrescar-se tant a dins com a fora de les aules gaudint amb Sant Jordi.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *