Premis Literaris Vila de Vallirana

Vallirana convoca cada any el Premi de Poesia Catalana Josep M. López Picó, creat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vallirana, amb el patrocini de Caixa Penedès Obra Social. Aquest premis forma part dels Premis Literaris Vila de Vallirana que inclouen també els premis locals Puig Bernat i Vila de Vallirana per a obres en poesia i que, per tal d’afavorir una adjudicació dels premis al màxim d’equilibrada, el premi Puig Bernat té dues categories per edats: una de 10 a 12 anys i una altra de 13 a 16 anys. Els Premis Literaris de la nostra vila tenen la voluntat de ser un element dinamitzador de la literatura catalana, i millorar l’interès per la poesia, especialment entre els joves.

Bases Premis Literaris Vila de Vallirana 2012 (pdf, 3080.8KB)

Guanyadors edicions anteriors (PDF, 90.9KB)

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *