Conte el Màgic d’Oz

Com ja sabeu aquest curs tota l’escola es disfressarà d’algun personatge del conte del màgic d’Oz. Aquests dies heu estat veient la pel-lícula i sabem que us ha agradat molt. Ara teniu molta feina preparant la vostra disfressa i heu de treballar molt en ella perquè quedi ben bonica.

Si us ha agradat el conte del Màgic d’Oz aquesta pàgina web us encantarà, podreu veure vídeos, fer activitats, jugar, descarregar laberints i làmines….és super divertida!!!!!!!!!!! http://www.kidswb.com/wizard-of-oz/

El meravellós màgic d’Oz (The Wonderful Wizard of Oz) és un llibre de literatura infantil escrit per L. Frank Baum i il·lustrat per W.W. Denslow. Va Ser publicat per la George M. Hill Company a Chicago en 1900, i des de llavors fins a la data actual, és un dels llibres que més vegades s’ha publicat, tant a Estats Units com a Europa.

El llibre, que narra les aventures d’una noia anomenada Dorothy en el país d’Oz, constitueix una de les històries més conegudes de la cultura popular nord-americana, i ha estat traduït a molts idiomes. Gràcies al gran èxit de l’obra, L. Frank Baum va escriure tretze llibres més sobre el país d’Oz. S’han donat multitud de lectures al·legòriques de la història, sobretot políticoeconòmiques.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *