6 comentaris a “Qüestionari sobre l’origen dels jocs olímpics

 1. XAIPETE!
  Els qüestionaris sempre són interessants, provar-te a tu mateix i veure si realment has fet cas d’allò que llegies o has de tornar a començar.
  A mi personalemt, tinc la sensació de que m’ha anat força bé, o això espero!

 2. Els qüestionaris són una eina molt útil a l’hora de comprovar els teus coneixements d’algun tema, em sembla perfecte que es facin apunts dels jocs olimpics ja que aquest any hi ha jocs olimpics a brasil.
  Crec que he fet bè el qüestionari. Bona feina

 3. Xaipe¡¡
  A mi me encantan los cuestionarios, son divertidos, didácticos e interesantes y siempre digo que podemos aprender mas así..con preguntas sueltas y si es con opciones mejor porque nos ayuda a aprender mas rápido
  Buena tarea¡¡

 4. XAIPE!
  Sempre m’agrada fer aquests qüestionaris, ja que no només et diverteixes, si no que també aprèns molt, molta cultura, i això està molt bé. Tot el que és història ho trobo molt interessant , ja que no només és una cosa més a saber, si no que és una cosa més a parlar amb altra gent. A part, que també està molt bé fer aquests qüestionaris i després saber el percentatge de get que ha elegit cada pregunta, ja que així pots saber quanta gent coneix el tema, i quanta gent no.

 5. Ha estat bastant interesant aquest qüestionari perque he aprés algunes coses que no sabia dels jocs olimpics!
  Molt útil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *