1r: Una d’aus…

Aquesta tarda, tan els músics com la classe del Sol, hem rebut una visita molt especial i sorprenent!! En Miquel ens ha portat els seus dos pollets!!! Tots ens hem emocionat molt al veure’ls! Ens agraden molt els animals! Els dos grups-classes els hem observat detingudament i hem estat parlant. Com que la classe del Sol ja portem uns dies treballant els animals, de seguida hem comentat que els pollets són aus. A la classe dels músics ha servit per iniciar-nos en el món animal, per parlar de les aus i de les seves característiques que hem escrit entre tots.

Ens ha agradat molt aquesta visita!! Moltes gràcies Miquel i família!!

2 thoughts on “1r: Una d’aus…

 1. nereida

  HOLA CLASSE! QUINA EXPERIENCIA TAN MACA ! LA VERITAT ES QUE D’ELS ANIMALONS EN PODEM APRENDRE MOLTES COSES ! I UNA D’ELLES ES VEURE EL RESPECTE QUE ENS TENEN I QUE NOSALTRES HEM DE FER IGUAL.
  SABEU CLASSE JO DE PETITA VAIG TENIR UN POLLET QUE FINS I TOTS EL TREIEM A PASSEJAR AMB COTXET AL CARRER TOT SIGUENT UN GALL PRECIOS QUE ES VA FER!
  SEGUIU AIXÍ !
  Nereida.

  Reply
 2. MaRTa Post author

  Bona tarda Nereida! Sí, va ser una experiència molt vivencial i maca! Als músics els hi va encantar la visita… i per això, hem decidit que en tindrem unes quantes més.. ja us anirem informant! Moltes gràcies pel comentari!! Ens veiem dilluns.

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *