1r: El guant que s’infla

El dilluns de la setmana passada i aquest matí, els sol i els músics hem realitzat un experiment molt interessant! Hem comprovat com un guant s’infla al tirar una aspirina efervescent en un pot amb aigua! Primer, l’Anna-bel i la Marta ens han ensenyat el material: un pot, un guant, aigua i una aspirina efervescent. A continuació, hem parlat del què creiem que volia dir “efervescent” i hem realitzat hipòtesis: que si el guant explotaria, que s’inflaria, que no passaria res, que l’aigua es tornaria blanca…

 

Finalment, ens hem distribuït en petits grups a les diverses taules i hem comprovat nosaltres mateixos què passava al tirar l’aspirina a l’aigua i posar el guant. S’ha inflat!! Ens ha fet molta gràcia!! Mireu les nostres reaccions!!!! Al acabar, hem parlat del resultat i hem escrit l’experiment en un full per tal de recordar-lo.

2 thoughts on “1r: El guant que s’infla

  1. MaRTa Post author

    Bona nit Biel!! Ostres!!! Fantàstic que continuïs comentant el bloc! 🙂 Sí que ens agrada fer experiments amb la classe del Sol!! És més divertit, oi? Ens veiem demà! Un petonàs!!!

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *