LA MONA DE PASQUA

FEM LA MONA

Podeu aprofitar que aquesta setmana ens tocaria fer la mona, per fer-ne una a casa. Això si, pot ser de veritat, és a dir, comestible o bé feta amb plastilina, dibuixada, amb materials reciclats… com vulgueu. Només cal un xic d’imaginació i creativitat.

 

Cerqueu un davantal ben bonic i si teniu, un barret de cuiner i a la feina!!

*Recordeu de fer alguna fotografia, ja mirarem com ens les podeu fer arribar.

Bon profit !

FEM MANUALITATS

Si us ve de gust, també podeu aprofitar per fer alguna manualitat com pintar ous o fer pollets amb oueres. Tant en la primera opció com en la segona, podeu jugar a amagar l’ou o el pollet per casa. Si jugueu a amagar l’ou potser qui el trobi pot tenir una recompensa. En el cas del pollet, alguns poden contenir a dins un petit ou de xocolata o un caramel, …

PINTAR OUS

Es poden decorar amb washi tape, aquarel·les, o també podem fer-los servir de marc i a dins dibuixar-hi el que vulguem amb retoladors permanents. Això si, recordeu que els ous haurien d’estar bullits perquè no se’ns trenquin! 😀

https://www.roigsat.com/6-idees-per-decorar-ous-de-pasqua/

http://www.sarriapetits.com/idees-per-decorar-ous-de-pasqua/

FEM POLLETS AMB OUERES

Una manualitat molt divertida i entretinguda pot ser fer pollets de cartró. Aquí us deixem què necessitareu i com fer-ho. Però els podeu fer d’altres maneres si us va millor.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *