EL CONFINAMENT S’ESTÀ ACABANT!

Bon dia famílies,

De nou estem amb vosaltres amb més propostes pensant amb els vostres fills i filles, enyorades de no poder compartir les seves mirades, les abraçades, els seus somriures i rialles i d’aquells moments màgics i esporàdics que sorgeixen en el dia a dia a l’aula.

Queden dues setmanes per acompanyar-vos, per anar recollint, encara que res ha quedat al seu lloc, tot s’ha capgirat, esperant una tornada què, qui sap com serà?

Avui us proposem tres activitats la mar de divertides, la primera per posar en actiu la ment dels infants, la segona més creativa, fareu de decoradors de la vostra habitació i acabarem amb una activitat per utilitzar les tisores, que tant us agraden, podreu retallareu diferents línies, formes,… serà molt divertit!

ENDEVINA QUÈ FALTA?

Es tracta d’un joc d’atenció, memòria i concentració que ajuda als nens i a les nenes a treballar les habilitats cognitives essencials  per la vida. Si Cliqueu aquí,  trobareu un document de recomanacions per treballar la memòria i l’atenció amb els vostres infants.

Han d’endevinar quin objecte falta dels que s’han triat.

Trieu diferent objectes,  quotidians, animals, contes, elements de la natura, etc… 

Aquest joc té moltes més possibilitats de treball:

  • Vocabulari dels objectes
  • Descripció de com és cada objecte, qualitat, mida,… 
  • Per a què serveixen o utilitzem?
  • En el cas d’animals, quin so reprodueixin 
  • …, etc.

Com més objectes poseu més grau de dificultat serà per els infants.

Teniu una mostra en el següent vídeo:  

UN QUADRE PER LA MEVA HABITACIÓ

Amb la primavera ha arribat el bon temps i els camps, terrasses i balcons s’omplen de flors de tots colors. Us hi heu fixat? Us proposem aprofitar aquesta meravella de la natura i fer un quadre ben bonic de flors per la vostra habitació.

Podeu fer servir diferents tècniques i estris: dibuixar, pintar, estampar, calcar, fer collage retallant formes de flors amb diferents papers… tot s’hi val, el més important és que feu volar la vostra imaginació!

 

 Si teniu la possibilitat podeu fer la vostra creació a partir de l’observació de les plantes que ens envolten, d’una flor del balcó, d’un gerro  i us heu de fixar molt bé en tots els detalls: els colors, la forma, la mida… O si ho preferiu us ho podeu imaginar. 

Quan acabeu l’obra li feu un marc amb paper o cartolina que fins i tot  podeu decorar. El pengeu a la vostra habitació i us quedarà genial!

També us deixem un enllaç amb diferents models de flors per pintar, només cal que els imprimiu.

https://dibujosparacolorear.eu/flores-para-colorear/

 

RETALLEM GRAFISMES

Fa un parell de setmanes us vam proposar practicar grafismes en una safata, aquesta setmana recuperem el treball de la motricitat fina, però amb uns altres estris. Retallar és una activitat que agrada molt als infants. Què us sembla si practiquem grafismes retallant?

Aquí teniu l’enllaç a un document on podreu trobar tots els grafismes que surten en el vídeo. A retallar!

LÍNIES PER RETALLAR

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *