NOVES PROPOSTES!

Ei, famílies continuem amb més propostes! Aquesta vegada hem pensat que us agradaria una miqueta de música per moure el cos, una partida de cartes per fer treballar el cervell i un repte per activar la part creativa i científica.

Us hi animeu!!!

 

L’ELEFANTET CURIÓS

Hola a tothom!!! Des del taller de música i moviment us he preparat un vídeo musical. Es tracta d’un conte on veureu que mentre l’explico es van intercalant activitats per fer, podeu fer-les tota la família. Espero que us agradi molt i recordar-vos que si voleu al bloc de música https://blocs.xtec.cat/musicaganxets/ també hi podeu trobar activitats que podeu anar fent: cantar, ballar, escoltar audicions, experimentar amb el so, activitats musicals a l’ordinador… 

Tot i així des del bloc d’infantil també us aniré fent algunes propostes musicals! 

Que no pari la música!!! Aquí teniu el vídeo del conte! 

https://youtu.be/4V7epqH6KuI

 

JUGUEM AMB ELS NÚMEROS

Si vols, pots jugar amb cartes que tinguin nombres, com l’UNO o la baralla de FOURNIER. Però si no en tens, cap problema, te’n pots fer unes. Tria primer 4 objectes o formes, per exemple: pilota, pala, núvol, sol. Hauràs de fer un format carta número + quantitat d’objectes, i fer fins el número 5, 10 o 12 segons ho vulguis més fàcil o més complicat. Un cop tinguis les cartes, pots jugar al popular “Cinquillo”. Per aquells que no el coneixeu aquí teniu un video on explica com s’hi juga.

 

CONSTRUÏM AMB PINCES

Si tens ganes de construir, aquí va una proposta perquè puguis fer les torres més altes mai vistes. Només necessites preparar-te tot el material i llest!
Aquí et deixem un petit video, on podràs veure com fer-ho. Endavant i ben amunt!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *