6 thoughts on “3 i 4 ESO. Tercer exercici del tercer trimestre

 1. Sergi Sànchez Martínez

  Tenir una lluita amb la meva millor amiga per una tontería.
  Em sap greu perquè me la aprecio molt.

  Que ma mare em truqui i li contesti malament, perquè no he tingut un dia agradable.
  Ho sento molt per ella que no a de pagar per les coses que em passin ami que no o volia fer am mala intenció.

  Quan era petit vaig trepitjar un colom però ara men arrepenteixu perquè si es tingués en el seu lloc. No m’agradaria.

  Un va venir el meu cusi petit a casa i estàvem jugant a futbol dins de casa i sense voler li vam donar a un jerro del menjador i es va trencar.
  Que va ser sense voler , ia no ho em tornat a fer .

  També de cuan era petit , vai tenir una gata que es deia Tara que pobre li feia de tot i no feia res contra mi que es deixava fer de tot per mi i un dia va veure llegia i es va morir. Pobreta que aun que fos petit i no sapigués el que feia em sap greu per la gata que fa mols anys d’això però la trovu a faltar i ara m’afecta el que li feia però que io no tenía consciencia del que feia.

 2. Eliseo Alvaro

  1-Insultar alguna persona – Perdo no estic passan per bons moments ultimament
  2- Donar-li una patada a una persona- Ho sentu no era la meva intencio
  3-Estornuda a la cara – Perdo estic refredat
  4-Badallar a clase – Perdo tinc son
  5-Tirarme un pet- Emb fa mal la panxa

 3. Elisabet Vallejo

  Son tantes les vegades que he comes un error i ha perjudicat els demes, soc una persona tan perfectament inmperfecte, que es facil recordar els mes greus i mes bàsics, principalment del que m’enpenedeixo molt ha sigut d’un problema molt greu amb una amiga, i m’agradaria que no ages passat, encara que d’aquestes coses s’he n’apren molt, pero sempre tens el mal record i em sap greu. D’altra banda tambe m’enpenedeixo molt cuan crido o tracto malament els demes pel fet destar enfadada… ningu te la culpa del que em pot arribar a pasar i em sap greu que per una actitud de nena estupida i mal criada els demes s’he sentin culpables, no s’ho mereixen. Em sento molt culpable en certes ocasions pel fet de fallar-li a algu, ja que apart de sentirme malament jo mateixa, faig que l’altre persona també s’he senti malament, i es una pena ja que sempre intento fer el que sigui pels demes i quan ho trenco es com si hem falles a mi mateixa, es una pena fallar-li a algu quan ho necesita. Una de les coses que si em fa rabia i no demostro mai es ferli mal a la meva mare, encara que no es voluntari i ho faig de manera inconscient, pero em sento molt culpable i em sap molt greu, ella s’hi que no s’ho mereix per res del mon. I com no, odio profundament les baralles que puc arribar a provocar tan bestials amb els meus amics mes propers, els cuals també tenen culpa, pero la pena es tota la violencia i duresa que es pot arribar a ocasionar amb un d’aquets conflictes, fentnos un mal mutu del cual ens empenedim tots i patim amb les consecuencies i el mal que es fa, hem fa molta llastima. I podria dir molts mes ja que derrors tots nestem plens diariament.

 4. Noelia

  Aqui està la meva llista:
  1.) Con que l’any passat no feia res de res (ara faig una mica més), vaig haver de repetir curs, i això va fer molt mal als meus pares i els decepcionar i els hi demano disculpes.
  2.) Que no vaig saludar a una amiga d’ells, perquè hem caia malament, apart de que era la mare del meu ex novio, i es van enfadar molt perquè ells sempre volen que sigui educada.
  3.) Quan li vaig dir a la Cristina que hem vingui a picar a casa a les 5 per acompanyarla a un lloc, quan la meva mare em va trucar i em va dir que vagi a dinar a casa del meu tiet, i no vaig poguer dir-li res a la Cristina i es va enfadar, pero ja li vaig demanar disculpes.
  4.) Quan li vaig dir a ma mare que anava a dormir a casa de la meva amiga i no va ser veritat i els hi vaig dir que no els hi diria més mentides.
  5.) Quan hem va donar una taquicàrdia quan estava de vacances a Galícia, perquè hem vaig prendre una pastilla que era molt forta per mi.
  6.) Perquè vaig deixar al meu novio sense raó, i li demano disculpes.

 5. Yahaira Sawaya

  No valorar a la meva mare com ha de ser:
  Mare, volia demanar-te disculpes per no saber apreciar el teu esforç i la teva paciència que tens per ajudar-me sempre i no deixar-me ni un minut sola perquè jo segueixi endavant amb els meus estudis. Et demano perdó per no veure tot el que fas per mi i que ets una gran mare meravellosa.

  Passar de la meva cosina quan em dóna un consell:
  Volia demanar-te perdó Pamela per no saber apreciar els teus consells. Et demano perdó per no escoltar-te cada minut que perds amb mi perquè jo tingui un futur millor. Gràcies per ajudar-me sempre,gràcies per no deixar-me mai en moments de tristesa de la meva vida i gràcies per no enviar-me a pasta fang quan jo no vui escortar-te.

  Criticar a amigues quan no fan alguna cosa bé:
  Demanar-vos perdó a cadascuna de vosaltres per riure o per ”burlar-me” de vosaltres per no fer exercicis o activitats a la primera bé. Gràcies per la vostra paciència cap a mi, gràcies per ser les meves amigues.

  No fer un favor a la meva àvia quan ella em demana alguna cosa per fer:
  Perdó per no ajudar-te quan requereixes de la meva ajuda, perdó per no ajudar-te amb bona voluntat quan la teva em demanes alguna cosa. Gràcies per no empipar-te amb mi o rebutjar-me quan jo et demano alguna cosa i gràcies per ser la meva àvia.

  No saber donar gràcies quan fan algu per tu (de vegades): Perdó a totes aquestes persones que no he sabut valorar aquest esforç tan gran que feu per mi i quan em doneu alguna cosa, algun regal o algun detall no saber donar-vos gràcies abans d’agafar-lo. Gràcies per ser tan bones persones amb mi i per que jo us estimo, encara que no ho sembli.

  Demanar perdó amics,familiars:
  Volia demanar perdó per ser ”masoca” i no veure quan vosaltres teniu la raó i si veig que la teniu em nego a creure’l. Us demano disculpes de cor per no demanar perdó abans i per no veure els meus errors quan jo mateixa ho veig i em nego a reconèixer.

 6. xavier

  1.no obeir el que em diuen els meus pares. Em disculpo per tots els problemes que hagi pogut ocasionar.
  2.insultar el meu germà: em disculpo per insultar el meu germa.
  3.dir-li a una noia gorda: em disculpo per dir-te gorda
  4. desepcionar a la meva mara: em disculpo per haver desepcionat a la meva mara.
  5.no fer els deure: em disculpo per no fer els deures

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *