13 thoughts on “3 i 4 ESO. Quart exercici del segon trimestre

 1. Noelia Vallejos

  La meva habitació al segle XXX, seria molt gran, tindría una televisió del tamany d’una paret, a les altres dues parets tindriía pòsters grans que passant el meu dit es cambiessin les fotos, un llit d’aigua per a dues persones, amb un equip de so molt gran, perqué quan digui una certa paraula s’encengui i quan tingui gana li digui al meu robot personal que em porti menjar. Ja m’agradaria.

 2. Cristina Coulibaly

  Doncs m’he l’imagino molt gran,amb un llit amb forma de cuet espacial,amb una pantalla táctil que servis per veure la televisió,escoltar música i per posar-se a l’internet!.Amb un escriptori enorme,amb tot lo necessari per fer els deures.També un armari on pixes un boto per elegir la roba que bolgués i m’hi sortis sola de l’armari.I sobretot una porta on pugués obrir-la i estar al lloc que bolgués en aquell moment.

 3. guillem martinez

  La meva habitació seria:
  Totes les coses serien tecnològiques, pòsters digitals, les llums de la habitació canviarien de color segons el teu estat d’ànims. No hi hauria llibres tot serà per llibres digitals, pantalla de la televisió molt gran amb accés a Internet. les finestres s’obririen i tancarien elèctricament.

 4. Jordi Bargalló Clariana 3r A grup petit

  Jo crec, que viuria en una habitació amb una gran finestra a la qual hi veuria tota la ciutat. Tindria les pareta pintades d’un color nou que s’ahurien inventat al cap del temps. Tindria unes estanteries de vidre amb uns claus de diamant. També un armari molt gran fet de fusta del Canadà, amb un vestuari per mi sulet, tindria un llit d’aquests que es poden regular la postura i que fan massatges, el terra seria de marbre rallat, tindria un ordinador i una televisió en 3D amb un projector per veure pelicules amb gran i en 3D i que s’obrissin am la teva propia veu. La meva taula de nit seria de plata amb una llum que s’apagaria numes amb picar de dits. Unes llums i una porta que s’obrissin amb la teva presencia i quan te n’anessis es tenquessin.I finalment, tindria un despertador que em cridaria pel nom a l’hora de llevar-me d’anar a dinar a supar hi ha dormir.

  FI

 5. Karina López

  La meva habitació seria molt gran.el meu llit
  tindria una instal·lació que l’amagués al sostre.
  una pantalla de televisor immensa on és pugui veure pel.liculas
  en 3D sense posar-me ulleres. un robot que em netegés
  l’habitació,em fes els deures entre altres coses i tendria
  quadres digitals que s’actualitzessin cada vegada que jo
  guardés fotos al meu ordinador des de qualsevol distància.

 6. Elisabet Vallejo

  Si visques al S. XXX, la meva habitació per començar, seria rodona, d’un radi d’uns cinc o sis metres aproximadament, les parets serien pantalles que retransmitrian el paisatge que jo volgues, el sostre seria una paret normal, de guix blanca, en la cual dibuixaría i escriuria, el que m’agrades i sentis. En un dels racons de l’habitació, tindria un increible equip de música digital d’ultima generació, que només a l’entrar dins sactives sol, les cançons les podria cambiar mentalment. El llit estaria suspes a l’aire, seria molt molt tou, i faria molt bona olor. L’abitació s’ordenaria sola nomes clicant un boto, tindria peluches i coixins per tot arreu, i una taula per escriure, fer deures, llegir, dibuixar, etc. El millor seria una porta dins el l’habitació, que cuan l’obris pogues entrar o a l’harmari amb tota la roba i sabates, al lavabo, a una sala on guardaria totes les meves coses personals, i al gimnas, nomes ficant un codi des de l’exterior, per escollir cada cosa. L’habitació seria el meu espai personal.

 7. Dennis Bonilla Pueyo

  Doncs si vives en el segle XXX a la meva habitació no hi hauria gran cosa,es a dir no tindria ni l’ordinador ni totes aquestes ultimes cosas que representa la ultima tecnologia.Suposu que hi hauria un llit,un o dos cuandres,i potser algun jerru.

 8. Eliseo Alvaro

  Doncs la meva habitació seria moderna,amb un detecotr de veu per encendre el llum i apagarlo,amb l’ordinado tactil una bona decoració amb posters fotos, un llit bastant comoda.

 9. Karim Mayhoub Palacios

  La meva habitació tindria les parets i el sostre amb làmines de un material molt escas a la Terra, tindrien un color blanc. També tindria totes les portes automàtiques i tindrian una clau per poder entrar, que nomes la sabria una persona. Tindria una tele ficada la paret, on podria veure més de 100000 canals, un llit automàtic que es podria moeure cap a totes direccions, i un robot que no caldria cap endoll per conectarlo, i em faria moltes coses: com cuinar fer els deures, etc. Apart a la meva habitacó tindria un gos robot que m’acompanyaria a tot arreu. Abaix del meu llit i hauria una porta secreta, que alla es on guardo les coses mes importants per ami i que nomes es podria obrir am la veu de la persona que sigui la seva habitació. Al costat tindria un taula petita on i hauria tot tipus d’aliment conservat, i una sortida d’emergencia per si un cas. El terra seria de color blanc , i desde la meva habitació es veu una gran vista de uns edificis molt alts. El meu robot protegiria la meva habitació les 24 hores.

 10. Víctor Roca Badia

  Imagino que la meva havitació sera sense cap moble visible perque estaria dintre las parets.
  Una de les parets seria una pantalla que tindria tot en un ( televisió , ordinador, llibres, consolas, etc)
  quan necesities alguna cosa nomes en pensarho apareixeria ,per exemple si volges el llit nomes caldria pensar en ell i sortiria de la paret.

 11. Xavier Adria

  la meva habitació seia espaiosa,tindria un armari y un prestatge per guardar
  els meus llibres y pelicules, i a les parets posaria posters del continent
  africà, i en una taula apart tindria el meu ordinador i un televisor.

 12. Yahaira Sawaya

  La meva habitación estària plena de tecnologia. Al entrar a la habitació per obrir els llums tindria que xiular i en el moment s’encendrien els llums. Una de les parets que tindré, sera un gran ordinador super intel•ligent que em donarà converça com qualsevol amic de l’institut. El llit serà flotant. Quan tingui la necessitat de estirar-me d’alguna manera en especial, el meu llit es tindrà que adaptar a la manera que jo vulgui. Seria com els llit de l’hospital, però, molt millor, ja que no caldria estrènyer un botó perque es mogui sinó que amb la meva pròpia veu, ja es mourà sol. El armari, serà casi de lo mateix, sol que per escollir la roba, en una pantalla podré veure tot el vestuari que tinc i podré combinar i saber com em quedaría si m’ho poses. Llavors, al acceptar quina roba em vull posar, al estrènyer el botó acceptar el armari s’obriria i al acte em portaría la roba escollida. El en lavabo, la duxa sería de hidromassatge en el qual jo al meu gust podría escollir la temperatura adequada de l’aigua. Per rentar-me les mans només tindria que posar les mans sota l’aixeta i al moment l’aigua sortiria a una temperatura adequada. I fins aqui la meva habitació del segle XXX.

 13. xavier junyent

  Si visques al segle XXX la meva habitació seria tota de vidre amb algunes pantalles d’ordinador que m’informarien de la humitat, temperatura i confort de la habitació.
  També tindria alguns robots que me la recollirien i netejarien així la meva mare no em renyaria per tenir-la desendreçada.
  En resum la meva habitació del futur seria moderna i funcional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *