3 i 4 ESO. Núvol de paraules. Segon trimestre

palabras

Aquestes són les nostres paraules. Has de donar els teus vots a les que prefereixis. Tens 10 punts per repartir com vulguis. Pots donar els 10 punts a una sola paraula, repartir-los entre 2 ó 3, donar punts a totes… Com prefereixis:

Desgel, aigua, por, Terra, esperança, preocupació, mort, fauna, importància, naturalesa, gasos, mar, contaminació, oxígen, incendis, sobrecalentament, pluja, radiació, núvols, rius, inundacions, migracions, tsunamis, desertització, glaç, extinció, O2, evaporació, nevades, fred, calor, pànic, ecologia, fauna ecològica, ecosistema, desforestació, desglaç dels pols, vegetació, éssers vius, població, protocol de Kyoto, capa d’ozó, temperatura, indústries, explotació, fons marí, Green peace, espècies en extinció, hivernacle, planta, tempestes, sequera, continuïtat, H2O, clima, canvia climàtic, vida, canvi, poder, millora, aire, cel, Copenhage09, arbres, llibertat, sol, atmosfera, energia, animals, plantes, muntanyes, efecte hivernacle, CO2

Tens de plaç fins el dia 18 de gener de 2009.

Recorda que has d’enviar els teus vots en un comentari

8 thoughts on “3 i 4 ESO. Núvol de paraules. Segon trimestre

 1. Eliseo Álvaro

  temperatura:1 punt
  contaminació: 1 punt
  efecte hivernacle:3 punts
  canvi climatic:5 punts

 2. Guillem Martínez

  Els meus vots són:
  éssers vius –> 2 punts
  llibertat –> 6 punts
  aigua –> 2 punts

 3. Yahaira Sawaya

  Els meus vots són:
  llibertat: 5 punts
  éssers vius: 1 punt
  Terra: 1 punt
  cel: 2 punts
  tsunamis:1 punt

Comments are closed.