Museu Europeu d’Art Modern Elena Andrada E-31

Fa uns dies vaig tenir l’oportunitat de visitar el Museu Europeu d’Art Modern, a Barcelona, al barri del Born. El Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) exposa el millor art figuratiu contemporani, es tracta d’un art hiperrealista. L’art modern del museu es reflexa en els segles XX i XXI, per tant també podem dir que és art contemporani. Trobem nombroses pintures i escultures figuratives. Aquests quadres solen representar escenes reals, amb figures humanes igual que les escultures.
Vaig tenir també, la oportunitat de gaudir de l’exposició temporal d’art contemporani xinés del mestre pintor, He Jiaying un dels pintors més cotitzats de la Xina. L’exposició ens mostra el recorregut de la seva carrera des dels anys vuitanta fins a l’actualitat. Aquest inclou més de seixanta obres del pintor, en la que la majoria de les seves pintures segueixen la tècnica Gongbi. Aquestes, destaquen perquè tenen en compte idees populars i alhora es fixen a la vida real. Combina art contemporani amb un art tradicional.
Em va sorprendre l’abundància de pintures figuratives al museu.

he jiaying

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Museu Europeu d’Art Modern Elena Andrada E-31

  1. jnavar29 jnavar29 diu:

    Desprès d’haver llegit el teu GRAN comentari, hauré d’anar amb la meva familia ja que tinc dos fills “pintors” als que els agrada molt l’art figuratiu, una està estudiant el Batxillerat Artístic i el altre fa classes de pintura a Castelldefels.
    No sabia que existia aquest museu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *