El clima a Bergen – Eric Torralba e-31

Aprofitant que l’altre dia a classe vam veure un documental dels diferents climes del món, he volgut aprofundit sobre una ciutat que va sortir en aquest documental, Bergen. Bergen és una ciutat de Noruega, on dos de cada tres dies plou, i per aquesta mateixa curiositat he buscat informació.

Bergen és reconeguda pels seus abundants pluges, (i ha estat cridada La Ciutat de la Pluja), arribant a acumular més de 2250 mm anuals de mitjana de precipitació. Durant anys van existir paraplyautomater (màquines de venda de paraigües) instal · lades als carrers, si bé no van acabar tenint èxit. Fins el 18 de gener de 2007 va haver un període de 80 dies consecutius de pluja, el més llarg que figura en els registres de la ciutat. Bergen és una de les ciutats més temperades del país, gràcies al Corrent del Golf. 10 ° C de temperatura i pluja són condicions meteorològiques que es poden produir tant al gener com al juliol. La temperatura més alta mai assolida és de 31,8 ° C a 1947, la més baixa, de -16,3 ° C, el 1987.Graella de Bergen

Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *