Ciutat de Repòs i Vacances por Rong Rong Hu

La ciutat de repòs i vacances es una proposta urbanística del GATCPAC (Grup d’Artistes i Tècnics Catalans per al Progrés de l’Arquitectura Contemporània), desenvolupada uns anys abans de la Guerra Civil.
Es tracta d’un espai d’oci i descans, atenent a les preocupacions de les vanguardes d’aquell moment.
A més a més, la construcció d’aquesta ciutat es va volver dur a terme a Castelldefels, Gavà i Viladecans, i també, hi va participar en Josep Lluís Sert, arquitecte que dona nom al nostre institut, de manera que trobo que es fet molt interessant.

Aquesta proposta estaba plena d’optimisme i, el nucli habitacional es desenvolupava a partir de casetes desmontables. El GACTPAC va donar com a fundamental el realistisme en les seves construccions, amb una idea de que la gent current pogués arribar a desmontar-les sense l’ajut de professionals.

Per acabar, us adjunto una fotografía de les casetes de la Ciutat de Repòs i Vacances.
Espero que us agradi.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *