A la sanitat : fins on hem d’arribar… PER PAULA ROSA E-41

Desprès de les retallades patides a la sanitat, com l’euro per recepta , medicaments que abans eren subvencionats i ara els hem de pagar, retallades en serveis com dermatòlegs, ginecòlegs, etc…

Avui apareix una retallada més. A partir d’avui si vols demanar una ambulància i no compleixes els requisits com ser discapacitat, tenir una infermetat crònica, estar a l’atur i no cobrar un determinat salari anual.. si et poses malalt i vols urgentment que vingui una ambulància per portar-te a l’hospital, aquest servei que abans era gratuït , ara hauràs de pagar-ho amb unes taxes que van des de els 10€ fins als 60€, per servei.

Em sembla vergonyós, que retallin en serveis com aquests, ningú es posa malalt per gust i això no son viatges de plaer. Em sembla que tot això té com a fi que la sanitat pública passi a mans de la sanitat privada. Com si els treballador i els funcionaris no donessin una part molt important per mantenir la seguretat social. Fins a on arribarem i quina serà la pròxima retallada?

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a A la sanitat : fins on hem d’arribar… PER PAULA ROSA E-41

  1. Marcos Martínez b-21 diu:

    Queda una vez más bastante claro, que pasito a pasito el poder, siervo y bufón de la corporatocracia le allana el terreno a esas corporaciones, multinacionales y empresas multimillonarias capaces de comprar cualquier servicio publico reemplazando la etica y la moral por el dios dinero.

  2. e41 quarantau diu:

    Tot això està repartit per els partits capitalistes(PPSOE), no digueu que el PSOE es d’esquerres. També es per culpa de les manifestacions pacífiques amb que la gent creu que se li farà cas. La moderació no canvia res, l’única forma de canviar el sistema es que cada ciutadà agafi un Piolet, com Ramón Mercader, i acabi amb el règim feixista. ANÒNIM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *