NO US DEIXEU ENGANYAR….

No us deixeu enganyar!! No us deixeu manipular!! No sigueu titelles  en mans d’un altre!!

Jo no ho faré, la meva consciència no m’ho permet..!! Un dia potser veureu que no és or tot el que és daurat…..Jo vull  tenir la consciència tranquil·la, vosaltres..no ho sé.

En homenatge i record a tots aquella gent, que va iniciar i donar continuïtat, a un esport i una entitat que arriba fins als nostres dies. Per tota aquesta gent, que va dedicar part de la seva vida i el seu esforç, d’una manera o altra, sobretot desinteressadament, a crear i fer créixer el “balonmano” a Sarrià de Ter.

Per tots ells: passat, present i sobretot pel futur…..per la continuïtat del “balonmano” i de la Unió Esportiva Sarrià….., a Sarrià!!

Potser pocs passeu per aquí, però m’agradaria que reflexionessiu!!

Salut a tothom!!


Accions

Informacions

Cap resposta

2 respostes a “NO US DEIXEU ENGANYAR….”

11 10 2010
Anna (11:43:20) :

Si senyor té tota la raó del món per aquells que van fer l’esforç tant material com humà se’ls deu un respecte i seguir sent Sarria i només Sarria i no FCGirona com pretenen alguns.

Que hi ha darrera de tot això em pregunto? com la majoria de molta gent

Tant de cop interessa la Unió Esportiva sarria a aquesta gent, no saben que els colors es porten a la sang dels socis i els que ja no són socis i ho han estat?

Si no recordo malament aquests terrenys van ser cedits (i sinó que algú em ractifique) (per la família Germans Ensesa Pujades) perquè els joves de Sarrià tinguessin un lloc per fer esport, (on està ubicat avui el pavelló) i que si es deixava de fer aquest ús els terrenys passaven de nou als decendientes d’aquesta família és així?
S’ha de seguir com sempre passant penúries com alegries sent del soci i donant conèixer Sarria de Ter per la resta d’Espanya però sent UNIÓ ESPORTVA SARRIA que tantes alegries ens ha donat fins avui i per molts anys ho segueixin aconseguint els joves que al cap i a la fi són el que porten els colors.

Moltes gràcies

11 10 2010
Joan (22:11:07) :

I així ho farem! Tot el meu suport a la junta! Ells saben millor que ningú què és el millor per aquest club!

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>