Montserrat Roig, 20 anys

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui fa 20 anys de la mort de Montserrat Roig. Des del bloc El gust per la lectura, volem afegir-nos a l’homenatge que li fa la catosfera recordant els materials didàctics que tenim disponibles en línia. Són aquests:

Ramona, adéu (Un llibre de revoltes). Dossier didàctic sobre aquesta novel·la, destinat a 3r i 4t d’ESO i a Batxillerat. A més d’apartats per conèixer l’autora i fer una lectura de la novel·la en profunditat, conté un projecte d’escriptura per crear una novel·la seguint la metodologia del treball per projectes.

Proposta de lectura sobre Ramona, adéu. Activitats en línia d’acompanyament de la lectura de la novel·la, destinat a 3r i 4t d’ESO, al web edu365.

Guia interactiva de lectura de Ramona, adéu. Activitats en línia destinades al Batxillerat, al web edu365.

També podeu trobar altres materials a la pàgina de lletrA sobre Montserrat Roig.

Gaudiu amb la lectura!

Deixa un comentari