Novetats en la formació del professorat El Gust per la Lectura 2011-2012

Aquest curs la formació del professorat del programa El Gust per la Lectura canvia de format. L’antic seminari o cicle de conferències, que tenia lloc de manera descentralitzada durant els mesos de gener a març, desapareix. En lloc del cicle de conferències, s’oferirà una formació semipresencial amb la mateixa càrrega horària (15 h.).

Aquesta formació semipresencial tindrà una part a realitzar en línia a l’entorn virtual de formació Odissea, durant el mes de març (8 h.) i una altra part consistent en una jornada (7 h.), que tindrà lloc al mes d’abril. La formació en línia tindrà un caràcter introductori a les propostes didàctiques de cada nivell i estarà tutoritzada per les persones que les elaboren. La jornada consistirà en dues conferències comunes a Primària i Secundària, tallers sobre les propostes didàctiques i de discussió i posada en comú.

La finalitat d’aquests canvis és dotar aquesta formació d’un caràcter més participatiu, de manera que els coneixements que s’hi adquireixin siguin el resultat de l’intercanvi d’informació al voltant dels continguts de les propostes didàctiques i les conferències.

Les dates en què té lloc aquesta formació recomanen endarrerir-ne el període d’inscripció, que passa del novembre-desembre al febrer.

 

Imatge: graur codrin / FreeDigitalPhotos.net

6 thoughts on “Novetats en la formació del professorat El Gust per la Lectura 2011-2012

 1. ANNA GISPERT MAGAROLAS

  Quina llàstima! Crec que era un bon moment per trobar-nos els professors de llengua catalana i compartir neguits, experiències i animar-nos a seguir en aquest camí ardu i feixuc que ens toca viure.

 2. Vicent Sanz Arnau

  Hola, Anna.

  L’oportunitat de trobar-nos els professors de llengua catalana segueix existint el dia de la jornada i abans en l’entorn virtual de formació. Esperem que el nou format permeti augmentar el contacte i generar més intercanvi d’informació i més participació.

 3. MAYTE FLORES SANCHEZ

  Hola! Ja es poden fer les inscripcions? Ho he buscat però no ho trobo en lloc… si no han sortit, per a quan es té previst?

 4. a8920271 Post author

  Hola, Mayte.

  El període d’inscripció s’obrirà a finals del mes de febrer i la jornada tindrà lloc a finals d’abril. Molt aviat en donarem més detalls aquí mateix.

 5. mpascu64

  Hola! És la primera vegada que m’he inscrit en aquesta activitat i segons el que he llegit la formació on line s’ha de fer durant el mes de març, però vaig força perduda i no sé on trobar els materials i què s’ha de fer amb ells. Espero que algú em pugui donar un cop de mà. Gràcies!

 6. a8920271 Post author

  Hola, Maria Isabel.

  A hores d’ara ja deus haver rebut un missatge amb les instruccions per accedir al curs. Si tens cap més dubte, pots plantejar-lo al Fòrum de dubtes del curs.

Deixa un comentari