El club de lectura

photo_29238_20110206

Esteu pensant en la possibilitat d’organtizar un club de lectura al vostre centre educatiu? Us presentem el dossier en què es recull el resultat de l’experiència i la reflexió personals de Joan Portell a l’entorn dels clubs de lectura. Es tracta de l’experiència d’haver pogut compartir moltes hores amb joves lectors amb l’esperança certa que aquells moments poden esdevenir claus pel seu camí envers el plaer lector. I es tracta també de la reflexió conseqüència d’una aturada imprescindible després d’anys de pràctica, que mercès a aquest dossier ha estat possible de realitzar per posar la base teòrica sempre necessària per fonamentar els beneficis de la lectura col·lectiva.

El club de lectura és una proposta didàctica del programa El Gust per la Lectura

Descarregar El club de lectura

Visitar la pàgina de materials didàctics del programa El Gust per la Lectura

Deixa un comentari