IV Jornada El còmic, una eina pedagògica

En el marc del 29è Saló Internacional del Còmic de Barcelona (del 14 al 17 d’abril de 2011) s’organitza aquesta trobada que vol aprofundir en l’objectiu de divulgar entre els docents l’ús del còmic com a suport didàctic útil per a l’ensenyament-aprenentatge en diferents àrees del currículum i amb diferents tipus d’activitats.

En l’edició d’aquest any, s’explicarà com els superherois poden ser aliats del professorat per explicar ciència i tecnologia, quines aplicacions pot tenir el manga a primària i coneixerem l’experiència d’una escola que ha fet un treball global del còmic en el marc d’un pla estratègic de centre dedicat a l’art.

També es proposen unes visites guiades al Saló del Còmic especialment adreçades al professorat de primària i secundària per tal de fer conèixer les novetats i els fons de les editorials que puguin tenir aplicacions didàctiques.

Més informació i inscripcions

Programa de les activitats

Informació sobre visites al Saló del Còmic per a grups escolars i altres activitats

Deixa un comentari