La Barcelona de Mercè Rodoreda

El Servei d’Immersió i ús de la Llengua ofereix aquesta activitat de formació del professorat, que consta de dues fases: una ruta literària i una fase pràctica al centre docent en què el professorat assistent treballarà amb l’alumnat en un fòrum virtual sobre els continguts de la sortida.

La ruta literària s’inicia a l’IES Montserrat de Barcelona (Carrer de Copèrnic 84, http://iesmontserrat.xtec.cat) i recorre alguns dels espais més significatius vinculats a l’escriptora, situats a Sant Gervasi, Gràcia i Ciutat Vella. Aquest recorregut, que es farà a peu i en transport públic, inclou la recepció dels participants a la Fundació Mercè Rodoreda, a l’Institut d’Estudis Catalans.

A més de la visita a llocs significatius, es lliurarà als participants diversos materials didàctics relacionats amb l’autora i la seva obra.

Més informació en la documentació adjunta: La Barcelona de Mercè Rodoreda

Inscripcions

Deixa un comentari