EL RELLOTGE INTEL·LIGENT

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/tecnologia/samsung-presenta-seu-rellotge-intelligent-galaxy-gear-2627215

 

L’era dels rellotges intel·ligents va començar. Samsung ha fet bons els pronòstics i va presentat a la fira IFA de Berlín el seu primer rellotge intel·ligent, el Galaxy Gear. Compta amb pantalla d’1,63 polzades i va arribar al mercat en el mes de setembre de 2013.

El Galaxy Gear té forma de rellotge però la seva feina és una altra: una segona pantalla del telèfon. Connectat a través de bluetooth amb els mòbils de Samsung (només els últims models), el dispositiu mostra a la pantalla del canell, d’1,63 polzades i no és flexible, les notificacions de trucades i missatges entrants al telèfon arriben al rellotge instantaniament. Aquests també poden respondre des del rellotge, en el cas de les trucades acostant el canell a l’orella, i en el dels missatges es dictant-los.

 

Realitzat per:

Jhonny Rivas, Elena Mur

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *