EL RELLOTGE INTEL·LIGENT

http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/tecnologia/samsung-presenta-seu-rellotge-intelligent-galaxy-gear-2627215

 

L’era dels rellotges intel·ligents va arribar al mercar el mes de setembre de 2013. Samsung va fer bons els pronòstics i va presentara la fira IFA de Berlín el seu primer rellotge intel·ligent, el Galaxy Gear. Compta amb pantalla d’1,63 polzades.

El Galaxy Gear té forma de rellotge però la seva feina és una altra: una segona pantalla del telèfon. Connectat a través de bluetooth amb els últims models mòbils de Samsung , el dispositiu mostra a la pantalla del canell, d’1,63 polzades i no és flexible, les notificacions de trucades i missatges entrants al telèfon arriben al rellotge instantàniament.  Aquests també poden respondre des del rellotge, en el cas de les trucades acostant el canell a l’orella, i en el dels missatges es dictant-los.

Un pensament sobre “EL RELLOTGE INTEL·LIGENT

  1. Tot i que avui en dia hi ha rellotges intel·ligents més optimitzats i efectius, aquest model de Samsung encara es veu. I segurament els models de smartwatches que estan sortint actualment d’aquí molt poc temps els veurem desactualitzats, com quan els smarphones van aparéixer i les marques van fer la seva carrera particular per fer-se un lloc al mercat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *