L’INDÚSTRIA

Les activitats industrials transformen les matèries primeres en productes elaborats, que es poden utilitzar o consumir directament. Però hi ha productes que es fabriquen per ser part de l’elaboració d’altres productes industrials (productes semielaborats).
La indústria va crear molta ocupació, però, actualment, l’augment del treball automatitzat i el trasllat de moltes fàbriques a països on la mà d’obra és més barata i les lleis són més permissives han provocat la disminució dels llocs de treball industrial i l’augment de l’atur.
Algunes empreses industrials han multiplicat els seus establiments o fàbriques i els han dispersat per diversos països. Aquestes empreses multinacionals o globalitzades atenen un mercat que s’estén a l’àmbit mundial.

Com a suport d’aula, utilitzarem la següent presentació:

L’indústria

More presentations from Gemma Ajenjo

I per concretar el tema, podem consultar el següent resum basat en el llibre de text:

[slideshare id=57951302&doc=industria-160206121126&type=d]

Aquest article s'ha publicat dins de 3er ESO, Economia, Geografia i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *