L’AGRICULTURA, LA RAMADERIA, LA PESCA I LA SILVICULTURA

El sector primari inclou les activitats econòmiques relacionades amb l’obtenció i la producció d’aliments. Les principals activitats del sector primari són l’agricultura, la ramaderia, la pesca i l’explotació dels boscos.

Els moderns sistemes de producció ens proporcionen aliment suficient per a tota la població mundial. No obstant això, hi ha persones que es posen malaltes per excés en la seva dieta mentre d’altres moren de fam.

Actualment, el medi físic és objecte de sobreexplotació i degradació com a conseqüència de les tecnologies modernes i de les males pràctiques agroramaderes i pesqueres. Ha de ser una prioritat del sector primari produir aliments de manera sostenible.

Com a suport d’aula, utilitzarem la següent presentació:

I per concretar el tema, podem consultar el següent resum basat en el llibre de text:

[slideshare id=56526575&doc=agriculturaramaderiapescaisilvicultura-151229162153&type=d]

 

Aquest article s'ha publicat dins de 3er ESO, Economia, Geografia i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *