TALLER DE LA PREHISTÒRIA

El grup de les meduses i els nautilus vam gaudir d’un taller de la prehistòria a la nostra escola.

Vam fer una línia del temps amb diferents objectes: des de la cèl·lula procariota, la cèl·lula eucariota, fòssils d’un peix, a plantes, dinosaures… fins a arribar al mòbil que representa la nostra època. Amb aquesta línia ens vam adonar dels anys de la terra i l’evolució de la petjada humana fins als nostres dies. És molt curta la nostra presència en comparació a la formació de la terra i els primers éssers vius.

També vam poder veure com hem arribat els humans a ser com som, quines evolucions hem fet durant la prehistòria (des dels primers homínids fins a l’Homo sapiens sapiens); perquè hem sobreviscut uns i no uns altres i per últim, quines adaptacions i descobriments hem fet per sobreviure en el nostre medi.

Finalment, ens vam posar en la pell dels prehistòrics maquillant-nos, pintant pintures rupestres, preparant les nostres llances amb sílex, fent foc amb bastons, pedres… Una experiència que sense cap dubte tornaríem a repetir.

[2021-05-14] 4t- Taller de prehistòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *