Dilluns, 1 de juny de 2015

Bon dia famílies!!!

Ja som al mes de juny! El temps passa molt ràpid i ja podem dir que estem en la recta final. Les Formiguetes ja estan a punt d’acabar el curs i, per això, demà ens trobarem al vespre per fer un balanç del curs!

Aquest matí hem fet racons. Cada Formigueta ha pogut triar a quin racó volia anar a jugar. En una taula hi havia plastilina, en un altra llibretes per pintar, en una altra el clippo, en una altra peces de fusta petites i a l’estora dels cotxes hem jugat amb un tren i les seves vies que ha portat l’Amelie!

A l’estora hem canviat la masovera de dia i hem parlat del cap de setmana. Quin munt d’aventures…. Passejades al bosc, banyades al riu, platja, avions, família,… Com es nota que s’estan fent grans, cada dia s’expliquen més i millor. També hem vist qui faltava i qui es queda a dinar.

Després d’esmorzar hem fet encaixos, hem pintat a la pissarra i abans del pati hem explicat un conte de Pinotxo que ha portat l’Aura.

Tornant del pati hem fet anglès tot parlant de les fruites!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *