Divendres, 29 de maig de 2015

Bon divendres famílies,

Aquest matí les Formiguetes han jugat a la caseta i amb les nines. S’han preparat una festa i al racó de les nines no paraven de riure i jugar!!! El Pep i el Robert han portat cotxes de casa i, uns quants nens, han jugat a fer curses.

Tot ha anat força bé fins que enlloc de jugar i fer festa s’han començat a trencar joguines per diversió. Hem endreçat i hem parlat de que hem de cuidar el material, que no tot es pot arreglar ni tornar a comprar. De moment tenim una escombra menys i les nines ja no tenen llitet!

A l’estora hem canviat la masovera de dia hem mirat qui falta  i qui es queda a dinar i hem parlat de quines coses farem el cap de setmana. Hem parlat que aquest cap de setmana hi haurà molts avions a Igualada per l’Aerosport i algú diu que els anirà a veure!!! El Pau ha dit que ell aniria amb avió a la lluna i d’aquí ens hem immers en una conversa molt xula de coets, astronautes, la lluna,… Fins i tot, hem fet un coet que ha sortit volant fins a la nostra lluna!!!

Hem esmorzat i després al pati a jugar amb pales i galledes i els nens i nenes de Conillets!

A la classe hem explicat el conte de les set cabretes i el llop!!!

BON CAP DE SETMANA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *