Dilluns, 18 de maig de 2015

Bona tarda!

Comencem una altra setmana ben emocionant… I és que aquest divendres tornem a marxar d’excursió!!! Les Formiguetes estan molt emocionades, ara ja saben que anirem amb un autocar, amb motxilla,…

Aquest matí hem tingut unes quantes sorpreses!!!! L’Aura ens ha portat un niu d’ocell que es va trobar a terra, el Pau ha tornat a portar els cucs de seda i l’Amelie ha portat dos ocellets ben petits (unes orenetes) que van trobar ahir i han passat el dia amb nosaltres. Els hem donat menjar amb xeringa i els hem abrigat i els hem cuidat.

A l’estora hem parlat del cap de setmana i molts nens ens han volgut explicar les seves aventures.Hem parlat de la Festa de la Primavera de l’Escola, de la Festa de l’arbre, de la platja, del bosc,… No hi ha hagut temps per avorrir-se!!!

El Pep ens ha ensenyat el seu vago del TREN DELS BONS MOMENTS! Han pensat que un bon moment és quan juguen amb els cotxes!!! Al Pep li agrada molt!!! Gràcies família. Avui pren el llibre la Júlia Claramunt!!!

Ens hem trobat amb els Conillets i hem ballat fent ombres i també hem anat al pati gran a jugar amb la sorra.

Abans de dinar hem cantat cançons!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *