Divendres, 15 de maig de 2015

Bona tarda,

Acabem una altra setmana i ho volíem fer amb el Mercat del Conte ja que els dos divendres anteriors no érem a la classe. Avui ha passat desapercebut i molts nens no han portat conte però hem aprofitat a mirar i explicar els dels nens i nenes que n’han portat.

A part dels contes hem jugat amb les nines, amb els tresors de la natura,… A l’hora d’endreçar ha costat una mica que escoltessin però al final ens n’hem sortit!

A l’estora hem fet les rutines de cada dia i, després, a esmorzar.

Quan tots hem acabat hem anat una altra vegada a l’estora i el Marc ens ha ensenyat i explicat el seu bon moment del TREN DELS BONS MOMENTS. Han triat l’arribada del tió a casa i a tots ens ha agradat molt!!! Quins records el tió… Avui el llibre el pren el PEP.

El Pau ens ha portat una sorpresa molt xula, uns CUCS DE SEDA!!! Els hem posat en un terrari i tot el matí els hem observat!!! Fins i tot els hem tret al pati on hem estat una bona estona mirant com menjaven! També hem tret pales i galledes i hem jugat amb els Pingüins, els Conillets i els Lleons.

Al tornar a la classe hem tornat a explicar el conte de El papa, la mama, l’Aina i jo i després hem explicat un parell de contes amb els Conillets!!!

BON CAP DE SETMANA FAMÍLIES!!!

Ah! recordeu que divendres vinent tornem a marxar d’excursió!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *