VEIEM L’ESCORPÍ GROC

QUE ÉS?                                                                                                                                          L’escorpí groc, és el més comú a Catalunya i es caracteritza pel seu color groguent. Té 8 potes i una llarga cua que acaba en agulló. Observem-lo

ON VIU?                                                                                                                                                Viu a llocs àrdids evitant les zones humides. De dia, està sota les perdres i de nit surt a caçar petits invertebrats per menjar. No són gens fàcils de trobar.

EL SEU VERÍ…                                                                                                                                         El seu verí és neurotòxic i produeix un dolor molt intens en el punt de la picada. Si el verí arriba al torrent sanguini provoca sudoració, taquicàrdia, dilatació a les pupiles i hipotensió, però no passa d’aqui excepte en casos d’al·lèrgies. Però no tot és dolent… Veieu aquest video, l’he trobat molt interessant i impressionant. Ens queda molt per saber de la naturalesa. Aquí us deixo l’enllaç: IMPRESSIONANT!

 

Alba

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *