EL CONILL

El conill és un mamífer de color bru a gris, amb la cua llarga i orelles llargues. A la nostra zona, només es pot confondre amb la llebre. Prefereix les zones de camp properes a matollars i tria zones arenoses per construir els seus caus. És un animal noctur, normalment, perquè de dia és molt dificil de trobar-los. Són hervivors.

És fàcil, que hi hagi plagues de conills. Però a Catalunya, la pressió de la caça i una malaltia anomenada “mixomatosi” han fet que el conill no sigui una animal molt abundant. El conill és un animal molt apreciat a la cuina i que cada cop més s’utilitza com a mascota.

 

Alba

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a EL CONILL

  1. historiesvacarisses diu:

    El conill és un animal preciós

  2. florafaunavacarisses diu:

    Tens raó

    Alba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *