Guia de Lectura 2009

Hola famílies:

Ja s’acosta Sant Jordi i des de l’escola ja fa dies que ho estem preparant. Com podreu veure ben aviat, la decoració del centre està canviant. Enrere queda el mar, la Costa Brava, coralls… per donar pas a un castell, la Font de Canaletes, la Barceloneta i el resorgiment de flors per tots els racons. Però això encara queda una mica perquè estigui llest. En podreu gaudir amb la tradicional exposició de St. Jordi al gimnàs.

I per segon any consecutiu, l’escola hem realitzat una Guia de Lectura, conjuntament amb altres centres de Molins i de Sant Feliu de Llobregat. Mentres les estem preparant per fer-les arribar als infants, us posem aquí on-line i en color les nostres recomanacions.

agullo1.pdf

interior.pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *