Aquest bloc

Aquest bloc

Aquest és el bloc de l’Escola Ferran Agulló de Molins de Rei. Té com a objectiu millorar la comunicació entre els membres de la comunitat educativa de l’escola. I està obert a tothom que vulgui participar.

Podeu participar tot deixant els vostres comentaris que creieu oportuns. Per fer-ho, cal disposar d’una adreça de correu electrònic i identificar-vos amb nom i cognoms. Un cop escrita la vostra aportació, la rebrem on quedarà pendent de revisió ortogràfica i del seu contingut. Només publicarem aquells comentaris que siguin respectuosos, no ofensius, de crítica constructiva i que tinguin relació amb la vida escolar.

 

Imatges 

Les imatges que es publiquen en aquest bloc només es poden utilitzar en aquest bloc i en cap altre lloc. En algunes de les fotografies apareixen alumnes del centre, menors d’edat que mereixen una especial protecció. Els pares/mares o tutors/es legals d’aquests alumnes ens heu donat un permís molt limitat per poder publicar imatges dels vostres fills a la pàgina web de la nostra escola i els nostres blocs, però només per a això.

Des del centre revisem les fotografies abans de publicar-les per eliminar aquelles que apareixin alumnes que no han donat permís per publicar-les a Internet. Malgrat això som humans i podem tenir errors. Si veieu alguna fotografia del vostre fill o filla i no voleu que aparegui només ens ho heu de comunicar al correu del centre: a8034102@xtec.cat  i l’eliminarem tat ràpid com sigui possible. Igualment si alguna persona es veu en una foto i no vol que sigui exposada,  només cal que ens ho comuniqui al correu esmentat anteriorment.

2 thoughts on “Aquest bloc

  1. Luis

    Enhorabuena por el blog. Muy bueno, muy bien planteado a efectos de favorecer la comunicación.

  2. eva

    Bon dia,
    Voldria felicitar a tot l’equip de l’Ampa i mestres per la festa de fi de curs i de comiat d’alumnes de 6è. M’he emocionat de veure l’homenatge tan emotiu que els heu fet i la bona organització de tot plegat.
    Felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *