Reunió Ampa 2

Benvolgudes famílies:

En la informació anterior us comentàvem les accions per millorar l’educació de la nostra Vila. Ja hem obtingut una resposta, la de l’Alcalde de Molins de Rei. Igualment també us volem comunicar l’adhesió del Consell Escolar Municipal al manifest presentat. El mateix document es farà arribar als representants de tots els grups polítics del Parlament de Catalunya així com al President de FAPAC (federació d’associacions de pares i mares de Catalunya).

resposta-sr-alcalde.jpg

Per seguir pressionant a l’administració competent, estem inciant un procés de recollida de signatures a nivell municipal. Cada família podrà firmar a favor del manifest al mateix centre. En breu posarem la informació corresponent.

Aprofintem l’avinentesa per fer-vos arribar el resum de la reunió d’AMPAs d’ahir.

Belvolguts companys i companyes,

 

Us faig arribar un breu resum dels acords que vam assolir a la reunió d’AMPES que va tenir lloc ahir dilluns al CEIP La Sínia, on vam analitzar la manca de resposta per part del Departament d’Educació al manifest que li vam fer arribar el passat 5 de març.

 

-Avui mateix s’enviarà al Departament d’Educació un recordatori del manifest que li vam enviar fa gairebé dues setmanes.

-De manera immediata, redactarem una nota de premsa que s’enviarà a diversos mitjans per què sigui publicada preferiblement a partir de dilluns de la setmana que vé.

-La mateixa nota de premsa, juntament amb el manifest original, l’enviarem a la FAPAC perquè faci difusió, a través de la seva web, del problema que tenim a Molins de Rei.

-S’entrarà per registre al Parlament de Catalunya el manifest d’adhesió del Consell Escolar Municipal, i alhora es farà arribar a tots els grups parlamentaris, perquè tinguin constància de la nostra problemàtica i de la manca de resposta del Conseller d’Educació.

-Durant aquesta setmana començarem a articular a cadascuna de les AMPES una recollida de signatures per recolzar el manifest que es va enviar al Departament. En els propers dies se us enviarà a totes les associacions un model comú de plec de signatures. Aquestes signatures es recolliran per tot el municipi durant un termini amb l’objectiu de fer-les arribar al Departament si aquest segueix sense donar-nos resposta.

-El proper dilluns 23 de març a les 16h una representació de pares i mares de les diferents escoles de Molins ens presentarem a la seu central del Departament d’Educació per demanar ser rebuts pel Conseller d’Educació i obtenir resposta a les reivindicacions del nostre manifest.

 

Convoquem una propera reunió de totes les AMPES pel dilluns 30 de març a les 21h al CEIP Ferran Agulló, on analitzarem els resultats obtinguts a través d’aquestes iniciatives i les següents passes a seguir.

 

Us anirem informant de cadascun dels moviments que fem, esperant el vostre recolzament i participació per millorar les condicions educatives dels nostres fills/es.

Cordialment,

AMPA CEIP Ferran Agulló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *