SORTIDA A LA PLATJA

El dia 8 de maig del 2015, els i les alumnes de 5è i 6è, vam anar a la platja a plantar els dimonis. Vam anar-hi a peu.
Quan vam arribar a la platja vam veure moltes escoles que portaven dimonis per plantar-los. Vam esmorzar i vam anar a posar-nos a la cua. Quan ens va tocar a nosaltres, tots vam plantar els dimonis a la sorra.
Després vam anar a jugar una mica a la platja. Jo vaig escalar per una mena de  piràmide; vaig intentar pujar a dalt del tot, però era difícil. I al final ho vaig aconseguir.
Feia molt de vent en la platja. Al cap d’una estona vam veure a la Tere, la nostra professora a P-3 i P-4. Quins records em van venir!
Vam tornar a la platja i vam jugar. Era difícil córrer per allí, super difícil!.
Quan vam acabar de dinar vam tornar a jugar. Vam enterrar persones. Primer vam enterrar els peus. Si fèiem un forat a terra i posàvem els peus allí, semblava que érem nens petits! Quina gràcia ens feia!
Després vam tornar a l’escola, que ja era l’hora. Camí de l’escola, mentre anàvem a agafar el bus, el professors ens van invitar a un gelat. Estaven boníssims, els gelats!
Vam pujar a l’autobús i vam tornar a l’escola. En arribar vam fer un partit de futbol. Jo ja no podia més. Estava rebentada! Però, m’ho havia passat molt i molt bé!

Liping

foto

Publicat dins de Periodisme, sortides | Deixa un comentari

JOCS FLORALS 2015

El dijous, 23 d’abril de 2015, per la tarda, els alumnes dels cicle mitjà i cicle superior vam celebrar els Jocs Florals.
Els Jocs Florals els vam celebrar al gimnàs de l’escola on totes les famílies estaven invitades.
Als Jocs Florals hi ha tres premis. El primer premi és una rosa i un llibre. El segon premi és una rosa. I el tercer premi també és una rosa.
Els membres dels jurats eren tres professors.
Quan vam acabar els Jocs Florals 2015 tots vam tornar a les classes.
Al cap d’uns minuts vam baixar tots i totes les alumnes de 6è per vendre llibres.
Vam vendre llibres per guanyar diners per a la última sortida dels alumnes de 6è.
Vam anar a les parades. Hi havia una paradeta on veníem els tickets.
La segona paradeta era pels llibres pels adults, la tercera paradeta llibres juvenils i la última paradeta són llibres infantils.
Vam guanyar molts diners. Ens ho vam passar genial venent llibres.
Ah, sí! Per cert!

Feliç Sant Jordi a tothom!!!!!

Liping

Publicat dins de Periodisme | Deixa un comentari

SORTIDA AL COSMOCAIXA

El dia 27 de març de 2015 els i les alumnes del cicle mitjà i cicle superior vam anar de sortida al Cosmocaixa. Hi vam anar amb autocar. Quan ja estàvem allí ens vam parar i vam esmorzar. Després d’esmorzar vam entrar a dins. Dins del Cosmocaixa hi ha molts i molts invents fantàstics i genials!

Vam veure molts invents. Ens van agradar moltíssim! Cap a les 12:00 hores i uns minuts vam entrar en una sala de cinema. Bé, no era ben bé una sala de cinema perquè la pantalla no estava al davant. Estava a dalt. Primer una noia ens va parlar; llavors van apagar els llums i va començar la pel·lícula. La pel·lícula va durar uns 30 minuts. Era magnífic!

Quan vam acabar de veure la pel·lícula va tornar la noia i vam fer moltes preguntes. Teníem moltes coses per preguntar. Però no ens va donar temps perquè li tocava a l’altre grup. Quan vam acabar vam sortir i directament vam anar a dinar.

Quan vam acabar de dinar alguns nois i noies vam jugar al “pilla-pilla”. Després la Noemí va treure unes cordes. Vam jugar cantant moltes cançons diferents amb la corda. A mi em va agradar molt aquest joc.

Quan vam acabar l’autocar ens estava esperant. Vam entrar a l’autocar. I ens va dur fins a la parada propera a l’escola. Quan vam arribar vam baixar. Aleshores vam anar a l’escola. En arribar a l’escola vam fer un partit de 5è contra 6è ( 5è vs 6è ).

A mi em va agradar moltíssim aquesta excursió! Em vaig divertir molt! M’agradaria tornar a repetir una altra vegada aquesta sortida!

Liping

Publicat dins de Periodisme, sortides | 2 comentaris

LA SETMANA CULTURAL

Aquest any a l’escola Feliu i  Vegués la setmana cultural l’hem dedicat al Sistema Solar.

El Sistema Solar està format pels planetes i el Sol.  Els planetes són Mercuri, Venus, la Terra, Mart, Júpiter, Saturn, Urà, Neptú i Plutó.

Al cicle superior els i les alumnes de 5è i 6è el dia 25 de març per de matí vam fer tallers. I per la tarda vam fer una gimcana. El dia 26 pel matí vam fer el mateix canviant els tallers. I per la tarda, en canvi, vam veure una pel·lícula de cinema. El dia 27 vam fer una excursió al Cosmocaixa per fer activitats sobre els planetes i veure el planetari.

Ah, i també vam fer mones de Pasqua que estaven boníssimes!

Liping

Publicat dins de Periodisme, setmana cultural | Deixa un comentari

LA TARDA DEL CARNAVAL 2015

El dia 13 de febrer de 2015, per la tarda, tots els nens i nenes de l’escola Feliu i Vegués han vingut disfressat i disfressades. Jo em vaig disfressar de marinera.
Primer la directora, l’Àngels, ens va fer una foto a l’escola. Després ens vam esperar uns minuts a classe i després vam baixar al gimnàs.
Quan vam arribar a baix les nenes de 5è i 6è vam fer una fila al costat del gimnàs. Les nenes de 6è vam fer quatre cançons i les de 5è tres.
Nosaltres vam fer quatre cançons perquè aquest era el nostre últim carnaval a l’escola. Primer vam pujar les nenes de 6è a ballar la cançó i després vam baixar.
A continuació van pujar les nenes de 5è a ballar una altra cançó i també van baixar quan van acabar. Llavors, vam pujar una altra vegada i vam ballar. Era 6è, 5è, 6è, 5è, 6è, 5è i 6è.
Quan vam acabar van posar una cançó sorpresa. La cançó sorpresa era “Opa gamgan style”. Jo m’ho vaig passar superbé!!!
Més tard tots els i les alumnes de 6è vam pujar a la classe per preparar el berenar. Quan ens van avisar vam baixar. Hi havia moltes coques i magdalenes! Tot estava superbo!!!
Hi havia una paradeta on podies comprar el tiquet, tres paradetes de magdalenes o coques i l’última era la paradeta dels sucs. Vam vendre moltes coques i magdalenes; no en va sobrar ni una! Segur que vam recaptar molts diners per a la sortida del final de curs de 6è.
M’ho vaig passar molt i molt bé. Em vaig divertir moltíssim. No oblidaré mai aquest dia!!!

Liping

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b2N_f5a41kE[/youtube]

Publicat dins de carnaval, Periodisme | Deixa un comentari

CARNAVAL 2015

A l’escola Feliu i Vegués celebrem el carnaval cada any pel febrer.
El dilluns per la tarda el Rei Carnestoltes ens dóna la benvinguda a tots els alumnes de l’escola, des d’Educació Infantil fins al Cicle Superior.
Llavors ens diu el que hem de portar el dia següent, que és el dimarts.
El dimarts uns enviats del Rei Carnestoltes vindran a veure si hem complert la seva ordre; si no l’hem complert ens pintaran la cara.
Així cada dia, el dimarts, el dimecres i el dijous. El dijous és l’últim dia que sa Majestat el Rei Carnestoltes ens dóna l’ordre. El divendres per la tarda haurem de venir tots i totes disfressats.
Que us ho passeu molt bé amb els balls i que us divertiu molt!

Liping

carnaval

Publicat dins de carnaval, Periodisme | Deixa un comentari

Visitem l’IES Enric Borràs

El dia 5 de febrer de 2015 les dues classes de 6è vam anar a visitar l’IES Enric Borràs. Ens acompanyaven la Noemí, el Ramon i el Ricard. Vam anar a l’institut per veure com era, quines classes hi havia, etc.
Quan vam arribar a l’Enric Borràs vam anar al quart pis per veure com era. Vam entrar en una classe de 1r d’ESO. Vam veure alguns ex-alumnes de l’escola Feliu i Vegués.
Després vam anar a fer els tallers. Hi havia quatre tallers: el taller del maquillatge, el taller de les caretes, el taller dels percussions i el taller de laboratori.
Una vegada acabat el taller va sonar el primer timbre. El timbre volia dir que ja era l’hora d’anar al pati. Ens vam esperar fins que va sonar un altre timbre que significava que ja s’havia acabat l’hora del pati. En aquell moment vam baixar.
Hi havia dos patis. Un pels de 1r d’ESO i l’altre pels de 2n d’ESO fins al batxillerat.
També hi havia un bar. Nosaltres vam anar al pati dels de 1r d’ESO. Quan va acabar el pati vam anar a la biblioteca. Allí vam fer preguntes.
Un alumne va dir: “Si fem campana a l’institut què passa?” Un professor va contestar-li: “Heu vist unes màquines en entrar; si no hi poseu la cara i falteu a classe, nosaltres enviarem un correu als vostres pares on els direm que no heu vingut a classe.”
Vam fer moltes preguntes. Fins i tot vam saber que hi havia extraescolars a l’institut; fan hip-hop, natació i dues més, que no me’n recordo quines eren.
M’ho vaig passar molt bé fent la visita a l’institut Enric Borràs. M’ha agradat moltíssim! Espero poder fer una altra vegada la visita!

Liping

Publicat dins de Badalona, Periodisme, sortides | 1 comentari

SORTIDA AL MNAC

El dia 4 de febrer de 2015 les dues classes de 6è vam fer una sortida; es tractava d’anar a visitar un museu. Els professors que ens acompanyaven eren la Noemí, el Ricard i el Ramon. El museu és diu: MNAC (Museu Nacional Art  de Catalunya).
Hi vam anar amb autocar. Quan vam baixar, feia molt, molt fred!!! Estàvem congelades!!!!  Estava nevant en algunes muntanyes i en altres hi havia molta boira que les tapava. Vam parar en un lloc i vam començar esmorzar. Allí feia més fred que mai, i algunes de nosaltres estàvem mortes de fred. Quan vam acabar d’esmorzar vam anar al museu per fer el taller “Emocionar-te”.
Per fer el taller ens acompanyava una monitora. El nostre taller començava a les 11:00 h. Vam veure quadres pintats per pintors famosos. Vam veure els mobles dels anys moderns i ens vam aturar als mobles que tenia Dalí.
Allí també vam veure un retrat del pare del Salvador Dalí. Ell ens explicava amb el retrat que no tenia molt bona relació amb el seu pare; ell volia ser un pintor, però el seu pare no volia que ell fos pintor; el seu pare volia que ell tingués una empresa.
Una vegada acabat de veure tot allò, la monitora ens va fer preguntes. Ens va preguntar que si haguéssim de triar una cosa del que havíem vist per endur-nos a  casa nostra, que ens enduríem? Quan vam sortir tots li vam dir.
Quan vam acabar vam anar a una sala a veure com muntaven alguna mena d’espectacle. Llavors vam sortir. Quan vam acabar tot  ens vam esperar a fora. A fora, vam conèixer a una noia coreana. Ella ens va fer unes fotos; ella parlava en anglès. Tots i totes vam parlar en anglès amb ella. Quan van sortir els de l’altra classe vam anar a un lloc a dinar. Allí vam conèixer a una famosa. Ella era del Japó. Tots vam pensar que ella era una model. Com que estava desfilant, vam pensar això. Però no era model. Era una pianista molt i molt famosa, que estava gravant un videoclip. El fotògraf ens va fer una foto. Allí, vam conèixer a moltes persones de diferents països. Totes ens ho vam passar genial. Era magnífic aquell lloc!
Després, era ja l’hora d’anar cap a l’escola. Quan vam arribar a l’escola vam voler jugar un partit de futbol, però al pati estaven fent ciclisme. Vam anar a la classe per veure una pel·lícula. Algunes estàvem mortes de gana. Jo tenia tanta gana! No sabia perquè. Però segur que era perquè havíem jugat molt. Vam veure una pel·lícula de balls. Era molt maca aquella pel·lícula. Em va agradar moltíssim!!!
M’ho vaig passar molt i molt bé, durant la sortida. Em vaig divertir molt! M’encanta aquell lloc!! M’agradaria tornar-hi!!!
Espero poder anar-hi una altra vegada!

La periodista: Liping

Publicat dins de Periodisme | Deixa un comentari

EL DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA

El dia 30 de gener de 2015, a la nostra escola Feliu i Vegués, vam celebrar un acte per la Pau. Perquè nosaltres volem que el dia de la Pau i la NO violència consisteixi en no barallar-se, que s’acabi la guerra dels altres països, que no es discuteixin, etc. 

A la nostra escola vam cantar cançons, recitar poemes, etc.  Des d’Educació infantil fins al Cicle superior. Els del cicle infantil van cantar “Un mon seria“.
Els de Cicle Inicial van cantar una cançó i van recitar un poema.
Els del Cicle Mitjà van fer el mateix.
I els de Cicle Superior vam tocar amb la flauta la cançó “Imaginem”,  vam cantar-la i vam recitar un poema de la pau.

Jo m’ho vaig passar molt bé cantant aquestes cançons. M’ha agradat moltíssim aquest dia. Tots junts poden transformar aquest món en un món nou de felicitat i d’alegria . FELIÇ DIA DE LA PAU!!!

Liping

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I8GxkJ5kXKs[/youtube]

Publicat dins de Periodisme | Deixa un comentari

VISITA AL SES BADALONA

El dia 28 de gener de 2015  les dues classes de 6è van anar a visitar  l’institut SES Badalona. En aquella excursió vam anar caminant.

Quan vam entrar al l’institut, vam veure que l’edifici era igual com el de la nostra escola. Era exactament igual.

Vam pujar per les escales i la directora es va presentar i ens va guiar. Vam anar a una classe. Dues alumnes de 4t ESO (Ensenyament Secundari Obligatora) ens va explicarel que podíem fer allí.

Hi havia tres activitats. La primera era sobre les sals de bany, la segona era ritmes de ball i la tercera era un taller de fuami. El taller de fuami consisteix en fer figures amb la goma eva.

Jo vaig elegir els ritmes de ball. Vam ballar i ballar. Era molt i molt divertit. Jo m’ho vaig passar-ho molt bé.

Va tocar el timbre; significava que ja era la hora d’anar al pati. Vam baixar al pati. Alguns van fer un partit amb alumnes de l’institut, etc. Va tornar a sonar el timbre i els alumnes de l’institut van entrar a dintre.

Nosaltres havíem de llegir un llibre en silenci amb els dels 1r d’ESO; però no ho vam fer. Llavors, vam tornar a l’escola.

En arribar vam voler jugar un partit de futbol, però estaven fent Educació Física. Vam jugar però no un partit de futbol, sino a altres coses.

Jo m’ho vaig passar molt i molt bé. Va ser molt i molt divertit. M’ho vaig passar super bé.

Liping

Publicat dins de Periodisme | Deixa un comentari